Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-28@22:05:41 GMT

۳ هزار مگاوات نیروگاه بازنشسته در حالت استندبای

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۴۷۸۷۶۵

محسن طرزطلب در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، درباره تعیین تکلیف طرح نوسازی نیروگاه‌ها از مسیر تهاتر با نفت اظهار داشت: هنوز گردش کار و آئین نامه از سوی دولت به ما ابلاغ نشده، ما منتظر هستیم طبق بند "ی" تبصره "یک" قانون بودجه 98  ابلاغ شود.

وی تصریح کرد: دولت می‌خواهد برای مطالبات اجرای پروژه‌های تملک دارایی منابع جدیدی تعریف کند یعنی  سازندگان و اجرا کنندگان به جای پول، نفت بگیرند و یا خریدار نفتی معرفی کنند و کار انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر عامل شرکت برق حرارتی گفت: حدود 3 هزار مگاوات از واحدهای نیروگاهی که راندمان آنها بین 21 تا 25 درصد است، باید بازنشسته شده و نیروگاه‌های جدید جایگزین آنها شوند، این تعداد حدود 1.5 میلیون یورو سرمایه گذاری جدید نیاز دارند که با نوسازی به راندمان 50 درصد می‌رسند.

وی یادآور شد: قرارداد تمام نیروگاه‌هایی که تعیین تکلیف شده با داخلی‌ها منعقد شده است.

طرزطلب خاطرنشان کرد: در هر صورت تهاتر با نفت کار ساده‌ای نیست باید حتما خریدار پیدا شود، تایید شود، مسائل تحریم هم که وجود دارد.

به گزارش ایلنا، در  بند"ی" تبصره "یک" قانون بودجه ۹۸ به دولت اجازه داده شده است پس از گردش خزانه و پس از کسر سهم صندوق توسعه ملی تا مبلغ چهارصد هزار میلیارد (۴۰۰،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰) ریال از خالص بدهی‌های قطعی خود به اشخاص حقیقی، حقوقی، تعاونی و خصوصی که در چهارچوب مقررات مربوط تا پایان سال ۱۳۹۷ ایجاد شده و همچنین اجرای تکالیف این قانون را از محل تحویل نفت خام به این اشخاص بر اساس قیمت بورس انرژی با قیمت منطقه‌ای تسویه کند.  

بر اساس این تبصره قرار شده بود قرارداد تأمین مالی نوسازی نیروگاه ری در تیرماه امضا شود اما اخیرا وزیر نفت اعلام کرد چنین چیزی قابلیت اجرایی ندارد، زیرا در قانون آمده پس از این‌که درآمدهای نفت که در قانون نوشته شده به‌طور کامل برای دولت تامین شد، می‌تواند ۵ هزار میلیارد تومان را برای بدهی اختصاص دهد، ولی این درآمدها هنوز تحقق پیدا نکرده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: نیروگاه بازنشسته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۸۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند

بهروز محبی نجم‌آبادی درباره شرایط اقتصادی کشور و اصلاح سیاست‌های ارزی دولت اظهار کرد: در کشور در حوزه ارزی نیاز‌های کاذب و واقعی داریم و دولت باید تمرکز خود را بر نیاز‌های واقعی بگذارد و اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره نزند. ما باید با تهاتر و استفاده از سایر ارز‌های کشور‌هایی که از نظر راهبردی با ما ارتباط دارند و سایر شیوه‌هایی که داریم تلاش کنیم نیاز واقعی به ارز را کاهش دهیم.

وی ادامه داد:با صادرات ویژه و تولید صادرات محور تلاش کنیم که ارز آوری را در کشور به صورت جدی پیگیری کنیم و اگر این اتفاق عملی شود، قطعا نیاز واقعی به ارز کاهش پیدا می‌کند و ما می‌توانیم به راحتی پاسخگوی نیاز‌های کشور باشیم.  

منتخب مردم سبزوار برای مجلس دوازدهم افزود: تا زمانی که نگاه سرمایه‌ای به ارز داشته باشیم و افراد ارز را مانند یک کالا مبادله کنند و عرضه و تقاضا تعیین تکلیف کنند همین مشکلات وجود خواهد داشت؛ بنابراین مسئولان ما باید بدانند که در بحث ارز باید تلاش کنیم قانون مالیات بر عایدی سرمایه را به نتیجه برسانیم. در این زمینه  شورای نگهبان می‌تواند کمک کند که در همین مجلس این موضوع را به نتیجه برسانیم.

محبی تاکید کرد: قانون مالیات بر عایدی سرمایه مشکلات ما را حل خواهد کرد. این قانون باعث می‌شود که نقدینکی به جای آن که به سمت سوداگری ارز رود به سمت تولید برود. تا زمانی که تولید در کشور به صورت جدی سود آوری برای مردم نداشته باشد قطعا رفتن به سمت دلالی ارز و سایر مشکلات در این حوزه وجود خواهد داشت و این‌ها همه ما را دچار مشکل خواهد کرد  و اقتصاد و شاخص‌های اقتصادی ما را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • گام عملی برای جهش تولید
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • دو قانون مصوب مجلس به دولت ابلاغ شد
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • اجرای طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در مازندران
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲